Lataa

Cordura AFT

Cordura AFT

Rukka käyttää Cordura AFT -materiaalia Rukka AirPower Teknologiaa hyödyntäövässä mallistossa, esim. APR3 ja Amazon APR3 suits, APR Strong ja APR Indy takit sekä APR Force -housut. Näiden lisäksi Cordura AFT on käytössä AirPower Outlast -selkäsuojassa.

Rukan yhteistyössä DuPontin kanssa kehittämä Cordura AFT on vakuuttanut touring-motoristit viime vuosina niin testiajossa kuin tosikäytössä eri puolilla maailmaa. Samoin kuten testattu tavallinen Cordura, myös Cordura AFT perustuu erittäin kestävään polyamidi-kuituun, jonka hankauksenkesto ja repäisylujuus on kehitetty ainutlaatuiselle tasolle. Lyhennys AFT ‘air flow technology’ kertoo materiaalin tarjoamasta ainutlaatuisesta mukavuudesta erityisesti lämpimässä ajosäässä. Toisin kuin kudottu Cordura, Cordura AFT on neulottu verkkomaiseksi neulokseksi, minkä ansiosta materiaalin ilmanläpäisevyys on 1.8 kertaa parempi kuin normaalin Corduran.

Cordura AFT:n hankauksenkesto on kaksinkertainen perinteiseen nyloniin verrattuna, nelinkertainen polyesteriin verrattuna ja seitsenkertainen puuvillaan verrattuna.