Lataa

Materiaalit

MATERIAALIT

Cordura on 100% polyamidikuiduista valmistettua nylonlankaa. Corduraa on saatavilla monenlaisena vahvuutena. Sillä on paljon parempi hankauksenkesto peristeiseen nyloniin verrattuna. Rukka käyttää ainostaan Corduraa, jossa kuidun paksuus on min 500 denieriä nostaen näin turvallisuusstandardin merkittävän korkealle.

Cordura AFT

Rukka Air Cushion System

Rukka Antiglide System

Gore-Tex® Infinium™ N2S

Rukka Seamless tarjoaa kehoa lähinnä olevana kerroksena parhaan mahdollsien toimivuuden valittuun käyttötarkoitukseen, niin aktiiviliikuntaan kuin rennompaankin menoon. Alusasun erinomaiset kosteudensiirto-ominaisuudet, seamless-neuloksen tarjoama hyvä istuvuus ja vartalonmyötäiset leikkaukset tukevat liikuntasuoritusta ja asu on päällä kuin “toinen iho”. Alusasulle on haettu optimaalinen toimivuus ja hengittävyys kehon eri alueiden vaatimusten mukaan.

Merinovilla on kosteutta siirtävä ja hengittävä materiaali, joka säätelee tehokkaasti kehon lämpötilaa niin kylmässä kuin lämpimässä. Luontaisesti antibakteerinen materiaali ei kerää likaa tai hajuja, vaan säilyy puhtaan tuntuisena pidempään.

Stretch materiaali tarjoaa isää mukavuutta ja liikkuvuutta.

AFT +

Kosketusnäyttösormenpää

Aitoa nahkaa

Vegaani

Softshell - Joustava, kevyt, tuulenpitävä ja hengittävä

YKK

Stretch-materiaali tarjoaa isää mukavuutta ja liikkuvuutta.

Tuulenpitävä

Quick Dry

Thermal

Näkyvyys - Hi-Vis-materiaali lisää passiivista turvallisuutta.

Untuva - erittäin lämmin, ilmava ja hyvin kevyt eristys luonnollisesta untuvasta.

ATS-kaulus