Lataa

Takuu

Takuu

Sinun RUKKA-tuotteesi

RUKKA-TAKUU

Takaamme valmistamamme Rukka-tuotteet lisäetuna annettavalla takuulla. Takuuaikana huolehdimme Rukka-tuotteiden valmistus- ja materiaalivirheistä seuraavin ehdoin.

TAKUUN LAAJUUS

Rukka-takuu koskee vain valtuutetuilta Rukka-jälleenmyyjältä hankittuja tuotteita. Takuun edellytys on valtuutetun Rukka-jälleenmyyjän ostotosite. Rukka-tuotteelle annettava pääsääntöinen viiden (5) vuoden takuuaika alkaa uuden tuotteen ostopäivästä. Käsineillä, alusasuilla, lisävarusteilla, asusteilla ja integroiduilla tuotteilla (ml. suojilla) on kahden (2) vuoden takuu.

Rukka-takuu koskee uuden tuotteen alkuperäistä omistajaa. Takuu ei ole siirrettävissä kolmannelle (kuten käytetyn tuotteen ostajalle) ilman ostotositteen luovutusta. Takuu vastaa kuitenkin aina vähimmäistasoltaan laissa tarkoitettua tuotevastuuta. Takuulla ei rajoiteta laista määräytyviä oikeuksia.

TUOTTEIDEN ASIANMUKAINEN KÄYTTÖ JA NORMAALI KULUMINEN

Rukka-tuotteet on valmistettu vastaamaan erittäin korkeita laatustandardeja. Kuitenkin huolellisimminkin hoidetuissa tuotteissa näkyy ennen pitkää normaalikäytöstä johtuvaa kulumista. Myös tapaturmia sattuu, värit haalistuvat ja liikkuvat osat kuluvat ennen pitkää käytön myötä loppuun. Muiden tuotteiden kosketuksesta aiheutuvat mekaaniset vauriot tai hankaumat, kuten esimerkiksi kypärän remmit, selkäreput, liivit, ajosaappaiden tai moottoripyörän osat yms. luokitellaan normaalikulumiseksi.

Takuu ei kata tuotteen normaalista kulumisesta, ohjeiden vastaisesta- tai väärästä huollosta/käytöstä tai tapaturmasta aiheutuneita vikoja.

TAKUUNALAISET TOIMENPITEET JA HARKINNANVARAISUUS

Takuunalaiset Rukka-tuotteet ensisijaisesti korjataan. Jos korjaus ei ole mahdollinen, tuote vaihdetaan uuteen alkuperäistä tuotetta lähinnä vastaavaan samankaltaiseen tuotteeseen. Kaikki kolmannen osapuolen tekemät korjaus- tai muutostyöt mitätöivät takuun.

Käytämme korkealaatuisia komponentteja tuotteissamme. Mikään komponentti ei kestä kuitenkaan ikuisesti. Erilaiset käyttötasot vaikuttavat komponenttien elinkaareen. Rukka asiantuntijat tekevät takuuharkinnan yksittäisen tuotteen kohdalla aina tapauskohtaisesti.

Takuu ei tarkoita vähimmäiskäyttöikää tuotteelle. Paljon käytettynä tuote voi kulua loppuun jo ennen takuuajan päättymistä.

TAKUUKÄSITTELY

Tuotevirheitä koskevissa epäilyissä tulee ottaa yhteyttä tuotteen myyneeseen tahoon ostotositteen kera.

Vain puhtaat tuotteet käsitellään. Mikäli tuote joudutaan pesemään, pesulakulut veloitetaan. Suojat ja irrotettavat vuorit tulee olla poistettu ennen lähetystä. Jos vika on vuoressa, tulee vuori toimittaa takuuta koskevan asian käsittelijälle aina yhdessä päällystakin tai -housujen kanssa.

GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™

Rukka-tuotteesi kuuluu GORE-TEX GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™ -takuun piiriin.

Jos et ole tyytyväinen Rukka-tuotteesi vedenpitävyyteen, tuulenpitävyyteen tai hengittävyyteen, ota viipymättä yhteyttä ilmaiseen palvelunumeroon 00800-2314-4000 tai täytä reklamaatiokaavake verkossa www.gore-tex.co.uk/support/product-claims